TarmoPro icon rgb 100pxTARMOPRO - Palvelut isännöitsijöille

Isännöitsijätoimistoissa Tarmoa hyödynnetään kolmella tavalla:

1. Seurataan kiinteistöhuoltoyhtiön Tarmopro- järjestelmästä omien taloyhtiöiden hoitoa
Tarmopro versiosta voi isännöitsijätoimista seurata omien taloyhtiöidensä kiinteistöjen hoitoa. Isännöitsijä näkee kulutusseurannan, töiden edistymisen ja huoltokirjan töitä.
Isännöitsijä voi tilata työn suoraan Tarmosta ja hän saa tarvittaessa kuittauksen työn valmistumisesta myös sähköpostiinsa.
Uudessa Tarmopro- versiossa isännöitsijätoimisto toimii yhden kirjautumisen periaatteella. Eli kun samalla paikkakunnalla on useilla kiinteistöhuoltoyrityksillä Tarmopro käytössään, pääsee hän kertakirjautumisella käyttämään kaikki em. Tarmoja.

2. Isännöitsijätoimisto käyttää Tarmoprota teknisenä huoltokirjanaan
Tässä mallissa isännöitsijä hallinnoi Tarmoa omien taloyhtiöidensä osalta ja jakaa kumppaneille (kiinteistöhuoltoyhtiöt, putkiliikkeet, sähköliikkeet) työt Tarmopron kautta.
Kiinteistönhoitoyritys tai kumppani kuittaa työt isännöitsijän Tarmoon ja huoltokirja päivittyy tätä kautta.
Meillä on tuotekehitystyö meneillään, jonka avulla Tarmopro- versiot tulevat keskustelemaan suoraan keskenään rajapinnan kautta. Tuolloin isännöitsijän Tarmosta lähtevät työt menevät suoraan kumppanin tai kiinteistöhuoltoyhtiön Tarmoon ja kuittaukset tulevat takaisin rajapintaa pitkin.

3. Rajapinta isännöitsijän järjestelmään
Kehitämme tätä osiota jatkuvasti ja tavoitteemme on, että alalla selvitään yhden kirjauksen periaatteella. Eli jos työtilaus tai huoltotoimi tulee isännöitsijän järjestelmään, se siirtyisi sieltä suoraan rajapintaa pitkin tekijän Tarmoprohon, jossa työt tehtäisiin normaalisti ja kuittaus valuisi takaisin isännöitsijän järjestelmään.
Samalla tavalla haluamme toimia myös mittareiden luennan osalta.
Olemassa olevat liitännät meillä löytyy Avaa.io-, Hausvise- ja Tampuuri- järjestelmiin.