TarmoPro logo cmyk

Tarmopro- Uudistettu käyttäjäystävällinen kaveri kiinteistönhuoltoon

Uusi Tarmopro- versio on kehitetty helppokäyttöiseksi kiinteistöhuollon toiminnan tukiohjelmistoksi. Tarmo ei auraa yhtään pihaa, ei leikkaa nurmikkoa eikä vaihda hanaa, mutta huolehtii siitä, että kaikki suunnitellut työt annetaan ajallaan tekijälle ja kaikki olennainen toiminnan tieto löytyy yhdestä paikasta, nopeasti ja helposti. 

Tarmo- kiinteistönhoitaja toimii Internetin kautta. Yrittäjän ei tarvitse investoida mitään ylimääräistä, kunhan tietokoneessa (kannettava, pöytäkone, tablet, puhelin) on Internet- liittymä ja selain, ovat Tarmon käytön perusasiat kunnossa. 

Tarmo- ohjelmisto on tehty uusimmalla selaintekniikalla, joka näkyy käyttäjälle nopeampana toimintana 2000- luvun alun ratkaisuihin verrattuna. Palvelimet sijaitsevat Suomessa korkean käytettävyyden ja tietoturvan konesaleissa ja niistä otetaan luonnollisesti varmuuskopiot päivittäin. 
 
Kaikki se informaatio, joka on nähtävissä selaimella pöytäkoneella tai kannettavalla, näkyy myös mobiilisti. Samoin kaikki päivitykset, jotka Tarmopro:lle tehdään, näkyvät mobiilikäyttäjälle samalla hetkellä kuin selainkäyttäjällekin. Et ole enää karsittujen mobiiliappien ja sovelluskauppojen armoilla!

Työnkulku on tehty yhden kirjauksen periaatteella työtilauksen tekemisestä aina laskutukseen asti. Samoja tietoja ei tarvitse kirjata kuin kerran, ainoastaan työvaiheen vaatima informaatio muutetaan.

Tarmon käyttöönotto on todella helppoa. Aloitamme uuden Tarmopro- version toimitukset lähiaikoina....
<