Tarmo- Käyttäjäystävällinen kaveri kiinteistönhuoltoon

Tarmo on kehitetty helppokäyttöiseksi kiinteistöhuollon toiminnan tukiohjelmistoksi. Tarmo ei auraa yhtään pihaa, ei leikkaa nurmikkoa eikä vaihda hanaa, mutta huolehtii siitä, että kaikki suunnitellut työt annetaan ajallaan tekijälle ja kaikki olennainen toiminnan tieto löytyy yhdestä paikasta, nopeasti ja helposti. 

Tarmo- kiinteistönhoitaja toimii Internetin kautta. Yrittäjän ei tarvitse investoida mitään ylimääräistä, kunhan tietokoneessa (kannettava, pöytäkone, tablet, puhelin) on Internet- liittymä ja selain, ovat Tarmon käytön perusasiat kunnossa. 

Tarmo- ohjelmisto on tehty uusimmalla selaintekniikalla, joka näkyy käyttäjälle nopeampana toimintana 2000- luvun alun ratkaisuihin verrattuna. Palvelimet sijaitsevat korkean käytettävyyden ja tietoturvan konesaleissa ja niistä otetaan luonnollisesti varmuuskopiot päivittäin. 
 
Liikkuvan työn ratkaisumme on Tarmo Mobiili- sovellus, jolla Tarmoa voi käyttää yksinkertaisesti aivan perusälypuhelimella. Tarmo Mobiili toimii Android- ja Applen- puhelimilla ja tableteilla.

Työnkulku on tehty yhden kirjauksen periaatteella työtilauksen tekemisestä aina laskutukseen asti. Samoja tietoja ei tarvitse kirjata kuin kerran, ainoastaan työvaiheen vaatima informaatio muutetaan.

Tarmon käyttöönotto on todella helppoa. Halutessasi saat toimivan ratkaisun muutamassa päivässä.
<