TarmoPro icon rgb 100pxTARMOPRO - Mittareiden luenta

Energiakulutuksen seuranta on olennainen osa kiinteistön hoitoa. Monesti vielä mittareiden luvun yhteydessä lukemat kirjataan paperille, sieltä ne siirretään johonkin järjestelmään ja lisäksi ilmoitetaan erillisillä lomakkeilla energiayhtiölle.

Tarmopro ei hyväksy tällaista toimintamallia.

Tarmon yhden kirjauksen periaatteella mittareiden lukemat tallennetaan puhelimen tai tabletin kautta suoraan Tarmoon.

Tarmoprossa olemme rakentaneet mittareidenluennan päiväkirjalenkiksi. Eli tehdään uusi päiväkirjalenkki, johon lisätään lenkillä luettavat kiinteistöt. Normaalin lenkin tyylisesti näkyvät kiinteistöt sijaintitiedon perusteella. Kun tulet asiakkaan pihalle, näkyy ko. asiakkaan tiedot ylimpänä, klikkaat asiakasta ja siinä kiinteistössä luettavat mittarit tulevat esille.

Kun mittarit on luettu, ne voidaan tallentaa taustajärjestelmään. Uutta Tarmoprossa on ns. offline- toiminto, jossa lukemat tallentuvat puhelimen muistiin (jos kenttä lukupaikalla on huonto) ja ne lähetetään taustajärjestelmään, kun kenttä paranee.

Nyt kun mittarienluenta on tehty lenkkien taakse, näkee työnjohto ja tietty myös tekijät, miten mittareiden luku edistyy. Tällä varmistetaan helppo tapa tarkastaa, että varmasti kaikki mittarit on luettu!